Am nevoie de un server dedicat pentru website-ul meu

Ca proprietar al web-site-ului web, veți avea multe întrebări pentru a vă întreba dacă doriți ca website-ul dvs. să aibă succes. Cum va arăta web site-ul meu? Cum îmi voi servi cel mai bine publicul? Ce suggestion de conținut voi crea pentru publicul meu? Si asa mai departe.

Cu toate acestea, o întrebare care este de obicei trecute cu vederea este precise ce fel de internet hosting vei avea nevoie pentru web site-ul tau. Cele două tipuri principale de găzduire pe care le veți alege între acestea sunt hostingul dedicat și dedicat. Mai jos vom arunca cu capul în ceea ce acestea sunt de fapt, astfel încât să puteți choose dacă site-ul dvs. va avea nevoie de un server dedicat, sau nu.

Ce este Shared Web hosting?

Shared internet hosting este una dintre cele mai puțin costisitoare forme de gazduire Internet disponibile. În esență, partajați resursele serverului cu alte web page-uri treatment utilizează același hardware.

Aceasta înseamnă că site-ul dvs. folosește doar o parte din puterea și viteza fullă a serverului. Care poate duce la scăderea performanței dacă alți clienți încep să utilizeze mai multe resurse de server. De exemplu, dacă aveți un site treatment a început să obțină o tonă de trafic, aceasta va scădea performanța altor web site-uri de pe server.

Fiind eficiente din punctul de vedere al costurilor, aceasta este o opțiune comună pentru cei treatment au început deja sau sunt dornici să își păstreze internet site-urile mici. Cu toate acestea, dacă intenționați să creșteți website-ul dvs. și să primiți cantități mari de trafic, atunci găzduirea dedicată ar putea fi o opțiune mai bună.

Server dedicat

Ce este Gazduire Dedicata?

Gazduirea dedicata poate fi foarte avantajoasa pentru web page-ul dvs., dar nu vine cu costuri crescute. Unele planuri dedicate de găzduire pot rula până în sute de dolari pe lună și de mai sus. Cu toate acestea, dacă sunteți într-un punct în care aveți nevoie de hosting dedicat, atunci sperăm că internet site-ul dvs. este deja foarte profitabil.

Dedicat hosting, în typical, oferă internet site-ul dvs. cu o securitate mai mare. Pe un server partajat, dacă partajați spațiul cu un website treatment nu practică măsuri de securitate solide, web site-ul dvs. poate fi, de asemenea, pus în pericol.

Gazdele dedicate vă oferă, de asemenea, mult mai mult Manage asupra mediului dvs. de găzduire. Acest lucru poate fi avantajos dacă aveți o natură mai tehnică, dar dacă nu sunteți, atunci vă recomandăm să utilizați un server dedicat treatment este echipat cu un particular de asistență reliable.

Caracteristicile suplimentare care vin echipate cu hosting dedicat includ o lărgime de bandă mai mare pentru un trafic sporit, împreună cu o mai mare flexibilitate pentru a crea un mediu suitable de găzduire pentru web page-ul dvs. World-wide-web.

Scopul gazduire site Gazduirii Dedicate
Gazduire dedicată există pentru a oferi un mediu de găzduire stabil, quick și personalizat pentru web site-uri mai mari (sau website-uri treatment primesc mult trafic). Dacă ați început pe un system de găzduire partajat, dar acum primiți plângeri privind viteza de încărcare lentă, performanța internet site-ului și funcționalitatea, atunci este posibil să confrontți timp pentru a vă îmbunătăți mediul de găzduire.

Gazduirea dedicata poate fi, de asemenea, mai putin susceptibila la hacking si alte amenintari on-line, deoarece nu partajati serverul cu o gramada de web page-uri necunoscute.

Dacă doriți ca un web-site care este mai speedy, mai fiabil și are mai multe funcții de securitate avansate, atunci ar putea fi momentul să encounterți upgrade la o gazdă dedicată. Dacă sunteți fericit păstrând web-site-ul dvs. mic, cu niveluri minime de trafic, atunci un prepare de găzduire comun ar putea potrivi web site-ul dvs. foarte bine. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, HostGator are planuri de găzduire pentru fiecare idea de proprietar al internet site-ului, toate susținute de uptime 99,9% și o garanție de forty five de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *